Solrød Gulvservice

VI TILBYDER

Gulvservice på Sjælland i særklasse

Gulvservice på Sjælland udført af Solrød Gulvservice

Vi udfører miljøvenlig gulvservice på Sjælland

Gulvservice handler for os om at udføre det professionelt stykke arbejde for dig og med brug af miljøvenlige produkter gennem hele processen. Derfor bruger vi de bedste produkter, lige fra slibepapir til lak, lud og olie når vi udfører gulvservice hos dig på Sjælland. Det bedste af det hele er, at vores produkter er svanemærket og nmp fri, hvilket sikrer dig som forbruger et stærkt og sundt gulv, der holder i mange år. 

Få en skånsom gulvservice til dit hjem

Trænger dine gulve til nyt liv, men det er ikke tid til at skifte dem ud? Så få udført en professionel og skånsom gulvservice af Solrød Gulvservice. Udover at vores produkter lever op til de højeste standarder, så er alle vores maskiner også udstyret med støvsuger hvilket sikrer at der ingen støv er. På den måde har vi mulighed for at tilbyde nyt liv til dit hjem, men stadig spare dig for en masse skidt og snavs.

Er du i tvivl om hvorvidt dit gulv kan tåle en gulvservice eller om det blot skal skiftes ud, så tager vi gerne et kig på det. Som regel er Gulservice et godt alternativ til at få skiftet gulvene helt, og med vores ekspertise kan du forvente at din gulve bliver serviceret efter moderne standarder og med professionelt udstyr.

Vi er eksperter i gulvservice på Sjælland

Som navnet antyder har Solrød Gulvservice base i Solrød, men vi tilbyder gulvservice på hele Sjælland og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld kontaktformularen nedenfor så tager vi kontakt til dig snarest.

Eller ring på 40 50 20 96 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et godt tilbud

Luk menu