Solrød Gulvservice

Gulvservice i Køge og omegn

Professionel gulvafslibning i Køge fra Solrød Gulvservice

Professionel gulvservice i Køge – Få dit gulv til at se ud som nyt. Kontakt os uforpligtende for et godt tilbud!

Begynder dit gulv at være slidt, så kan et gulvservice være løsningen for dig! Vi har dygtige fagfolk med mange års erfaring, som kan give dit gulv et helt nyt liv.

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter igennem hele processen, så vi skåner miljøet og giver nyt liv til dit gulv. Vi bruger de bedste produkter, lige fra slibepapir til lak, lud og olie når vi udfører gulvservice hos dig. Alle vores produkter er svanemærket og nmp fri, hvilket sikre dig et stærkt og sundt gulv, som holder i mange år frem.

Vores professionelle udstyr sikre et støvfrit gulv, så du slipper for en masse skidt og snavs i hjemmet. Lyder dette som noget der kunne være interessant for dig? Så kontakt os på dette nr. (+45) 40 50 20 96.

Eksperter i Gulvservice

Som navnet antyder har Solrød Gulvservice base i Solrød, men vi tilbyder også gulvservice i Køge og på resten af Sjælland. Hvis du er i tvivl om dit gulv kan tåle en gulvservice eller om hele gulvet skal udskiftet, så giv os et kald, så kommer vi ud og kigger på, hvad der er den bedste løsning for dig.

Store og små opgaver – Gulvservice i Køge

Vi foretager gulvservice for den lille lejlighed, men også for det store erhvervslokale. Vi sikre at du er tilfreds med resultatet af vores service før vi smutter igen. Hvis dette lyder som noget dit hjem eller din virksomhed kunne bruge, så udfyld kontaktformularen herunder eller giv os et opkald på dette nr. (+45) 40 50 20 96.

Vi glæder os til at hører fra dig!

Få et godt tilbud

Luk menu