Solrød Gulvservice

Gulvfirma i Køge og omegn

Professionel gulvafslibning i Køge fra Solrød Gulvservice

Professionelt gulvfirma i Køge, som udfører gulvservice og gulvafslibning på hele Sjælland. Kontakt os uforpligtende på dette nr. (+45) 40 50 20 96.

Dit hjem er i trygge hænder

Vi er stolte af vores håndværk, og du kan få vores services til gode priser, og trygt stole på et godt resultat i sidste ende. Virksomheden har over 50 års erfaring inden for gulvservice, og vi sætter altid en stor ære i at levere et flot resultat til vores kunder.

Hvis du er i tvivl om dit gulv skal udskiftet eller om slibning af gulvet kan klare problemet, så kan vi komme ud og kigge på det, så du får den mest optimale løsning.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte os, via email eller telefon. Vi er dit gulvfirma i køge, og vi står klar til at hjælpe dig!


Dit gulvfirma i Køge og omegn

Vi udfører gulvservice og gulvafslibning for både erhverv og private. Har dit/jeres gulv brug for nyt liv, så kan vi hjælpe jer! Vi har mange års erfaring på området, og nogle dygtige fagfolk som får gulvet til at være så godt, som nyt.

Vores virksomhed har beliggenhed i Solrød, men vi udfører vores services på hele Sjælland. Vi bruger miljøvenlige produkter til vores services, som garantere et stærkt og sundt gulv flere år frem. Vores maskiner udstyret med støvsuger, så vi sviner mindst muligt, så du ikke behøver skulle i gang med den store rengøring, efter vi har været og udfører vores service.

Vi tilbyder følgende gulvbehandlinger

Som dit gulvfirma i Køge tilbyder vi de følgende gulvbehandlinger.

Lakbehandling:

En lakering af gulvet giver et solidt og slidstærkt gulv i flere år frem. Det kræver minimal vedligeholdelse, men koster så også det mere end f.eks. ludbehandling. En lakering af gulvet giver dit gulv et rent og mat look, og det ser pænt ud til næsten alle slags gulve.

Ludbehandling:

Ludbehandling er en sæbebehandling af dit ubehandlede, rå trægulv. Dette er en billigere behandling end de to andre, og det kræver også lidt mere vedligeholdelse. Ludbehandling er i særdeles en god behandlingsform til plankegulve og fyrretræsgulve.

Oliebehandling:

En oliebehandling kan give dit gulv et råt look, og du har mulighed for at vælge imellem forskellige indfarvnings olier, som kan gøre dit gulv enten mørkere, lysere eller mere grålig. Hvert år ca. skal gulvet have vedligeholdelse i form af oliepleje og genoliering.

Få et godt tilbud fra et erfarent gulvfirma ved Køge

Luk menu