Solrød Gulvservice

VI TILBYDER

Professionel Gulvafslibning på Sjælland

Professionel gulvafslibning i Køge fra Solrød Gulvservice

Vi udfører miljøvenlig gulvafslibning på Sjælland

Solrød gulvservice tilbyder professionel gulvafslibning på Sjælland. Vi bruger altid miljøvenlige produkter gennem hele processen, så du er sikret sunde gulve mange år frem. Derfor bruger vi de bedste produkter, lige fra slibepapir til lak, lud og olie når vi udfører gulvafslibning i dit hjem på Sjælland. Det gør vi ved at benytte produkter, som er svanemærket og nmp fri, hvilket sikrer dig som forbruger et stærkt og slidstærkt gulv, de næste mange år. 

Få en skånsom gulvafslibning i dit hjem

Skal dine gulve have nyt liv, og er det for dyrt at skifte dem ud? Så få udført en professionel gulvafslibning af Solrød Gulvservice. Alle vores produkter lever op til de højeste standarder i branchen, og så er alle vores maskiner også udstyret med støvsuger hvilket sikrer at der ingen støv er. På den måde tilbyder vi nyt liv til dit hjem og sparer dig for at en masse skidt og snavs bliver spredt i dit hjem.

Er du i tvivl om hvorvidt dit gulv kan tåle en afslibning eller om det blot skal skiftes ud, så tager vi gerne et kig på det inden. Som regel er Gulvafslibning et godt alternativ til at få skiftet gulvene helt, og med vores erfaring kan du forvente at dit gulv bliver slebet efter moderne standarder og med det bedste udstyr.

Vi er eksperter i gulvafslibning på Sjælland

Som navnet antyder har Solrød Gulvservice base i Solrød, men vi tilbyder gulvafslibning på hele Sjælland og giver dig gerne et godt tilbud på din afslibning. Udfyld kontaktformularen nedenfor så tager vi kontakt til dig snarest.

Eller ring på 40 50 20 96 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et godt tilbud

Luk menu