Solrød Gulvservice

Gulvafslibning i Køge og omegn

Professionel gulvafslibning i Køge fra Solrød Gulvservice

Er dit gulv slidt, og er der behov for en udskiftning? Måske er en udskiftning ikke nødvendigt, da det bare er det øverste lag, som er blevet slidt op. Vi udfører gulvafslibning i Køge og resten af Sjælland – både for private og erhverv. Lyder dette som noget for dig? Kontakt os uforpligtende på dette nr. (+45) 40 50 20 96 og få et tilbud.

Skånsom gulvafslibning i dit hjem

Alle vores produkter lever op til de højeste standarder, derudover så er alle vores maskiner udstyret med en støvsuger, hvilket sikre et meget renere/støvfrier hjem, efter vores service er udført. Vores produkter er svanemærket og nmp fri, hvilket sikrer dig et sundt og stærkt gulv, de næste mange år.

Kan dit gulv tåle en afslibning? Få en af vores eksperter ud og kigge på det, så du ved hvilken løsning, som er den bedste for dig. Hvis du eller har nogle spørgsmål til vores service, så du meget velkommen til at kontakte os eller udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Gulvafslibning i Køge og resten af Sjælland

Vores virksomhed holder til i Solrød, men vi udfører gulvafslibning i Køge og resten af Sjælland. Vi er stolte af vores arbejde, og vi lægger stor vægt på høj kundetilfreds. Vi forlader aldrig et hjem, før vi ved du er tilfreds med resultatet af vores service. Vi har over 50 års erfaring i virksomheden, og vi vil også meget gerne hjælpe dig!

Vi tilbyder:

  • Gulvservice
  • Gulvafslibning
  • Gulvreparation
  • Forundersøgelse af gulvet

Hvis du bor i Køge eller Omegn og har brug for et tilbud eller tjek af dit gulv, så giv os et opkald på nr.  (+45) 40 50 20 96 eller udfyld kontaktformularen herunder.

Få et godt tilbud på gulvslibning i Køge og omegn

Luk menu